https://i.trade-cloud.com.cn/upload/6949/20221108130730648908.webp

Babagan awake dhewe

Jnika Cleaning Equipment (Zhejiang) Co., Ltd.

Perusahaan JNIKA® duwe pengalaman apik ing riset lan pangembangan sistem mekanik luwih saka 30 taun, yaiku salah sawijining perusahaan paling awal sing ngasilake mesin cuci tekanan. Amarga pasar sing saya tambah akeh nuntut produk sing resik lan lingkungan taun lan taun, kita nyepetake riset lan pangembangan karya sauntara komitmen kanggo nyedhiyakake solusi reresik lan lingkungan multi-aspek kanggo para pelanggan. Awal taun 1995 mesin cuci tekanan ngarep umum pisanan dikembangake, supaya bisa nyukupi syarat sing beda saka panjaluk pasar, mula kita terus nindakake produk sing kalebu mesin cuci tekanan komersial lan industri, tahan bledosan.mesin reresik tekanan dhuwur, mesin saluran pembuangan, mesin gawe kabut,pembersih saluran pembuangan listrik, mesin reresik keruk bensin, uga mesin nggawe kabut cerdas lan sapiturute. Produk kita akeh ditrapake kanggo macem-macem wilayah, utamane ing industri lan kimia, mbusak teyeng kapal, rekayasa jembatan kotamadya, tambang lan bledug dalan, dalan. reresik, dredge pipa kutha, peralatan cuci mobil sing bisa dipindhah, lsp. Produk seri wis entuk sertifikat 3C, CE lan ISO uga entuk sertifikat pola desain mesin cuci tekanan, pompa tekanan tinggi, mesin nggawe kabut lan liya-liyane.

Enquiry Kanggo Price List

Yen sampeyan duwe pitakon babagan penawaran utawa kerjasama, aja ragu-ragu ngirim email utawa gunakake formulir pitakon ing ngisor iki. Wakil sales kita bakal ngubungi sampeyan sajrone 24 jam.

Warta paling anyar