Ngarep > Produk > Mesin Cuci Tekanan Tinggi Listrik

Mesin Cuci Tekanan Tinggi Listrik

Sampeyan bisa yakin tuku Mesin Cuci Tekanan Tinggi Listrik saka JNIKA

Mesin Cuci Tekanan Tinggi Listrik kalebu kategori ing ngisor iki: Mesin Cuci Tekanan Kecantikan Mobil, Mesin Cuci Tekanan Infrastruktur, Mesin Cuci Tekanan Industri, mesin nggawe kabut cerdas, lsp.

Fitur Mesin Cuci Tekanan Tinggi Listrik:
1. Kothak kanthi lengkap, anti banyu, bledug lan bledosan;
3. Antarmuka operasi interaksi manungsa-komputer PLC ndadekke sampeyan pengalaman anyar;
4. Filter backwash kanthi otomatis digunakake kanggo mesthekake yen banyu sing mlebu ing peralatan kasebut bebas saka impurities lan nambah umur layanan.
5. Mesin reresik tekanan dhuwur dilengkapi karo area nozzle spiral sing luwih gedhe lan reresik sing luwih kuat, sing digunakake kanggo ngresiki permukaan area gedhe; remot kontrol nirkabel ngalih-remote remot ngalih diadopsi kanggo éling kontrol operasi lokal.

View as  
 
Suhu dhuwur 2.4kw Wall Mounted High Pressure Washer

Suhu dhuwur 2.4kw Wall Mounted High Pressure Washer

Pabrik Langsung Pasokan Kualitas Suhu dhuwur 2.4kw Wall Mounted High Pressure Washer digawe ing China. JNIKA® yaiku pabrikan lan pemasok Mesin Cuci Tekanan Tinggi Tembok 2.4kw Suhu Tinggi ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Mesin Cuci Mobil Tekanan Tinggi Portabel Listrik

Mesin Cuci Mobil Tekanan Tinggi Portabel Listrik

Mesin Cuci Mobil Tekanan Tinggi Portabel Listrik berkualitas tinggi digawe ing China. JNIKA® minangka produsen lan pemasok Mesin Cuci Mobil Tekanan Tinggi Portabel Listrik ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Dhuwur Suhu Explosion-bukti High Pressure Washer

Dhuwur Suhu Explosion-bukti High Pressure Washer

Grosir rega murah High Temperature Explosion-Proof High Pressure Washer digawe ing China. JNIKA® minangka pabrikan lan pemasok Mesin Cuci Tekanan Tinggi Suhu Dhuwur Explosion-Proof ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tekanan dhuwur bledosan bukti High Pressure Washer

Tekanan dhuwur bledosan bukti High Pressure Washer

Perusahaan JNIKA® minangka salah sawijining pabrikan mesin cuci tekanan tinggi sing tahan ledakan dhuwur ing China, utamane ing riset lan ngembangake mesin cuci tekanan komersial lan produk peralatan reresik industri. Bebarengan karo operasi pemasaran puluhan taun, teknologi lan kualitase duwe reputasi sing apik lan mboko sithik dadi efek merek super ing industri mesin cuci tekanan tinggi. Mesin cuci tekanan JNIKA kanthi karakteristik desain fashion, rega apik, kualitas unggul lan layanan purna jual sing apik, mimpin dadi salah sawijining produk pengadaan sentinel kanggo para pelanggan ing omah lan ing luar negeri.

Waca liyaneKirim Pitakonan
5.5KW Industrial Used High Pressure Washer

5.5KW Industrial Used High Pressure Washer

Perusahaan peralatan reresik JNIKA® yaiku pabrikan lan pemasok Mesin Cuci Tekanan Tinggi Industri 5.5KW China sing utamane ngasilake mesin cuci tekanan komersial lan pembersih industri kanthi aplikasi motor daya dhuwur. JNIKA minangka merek terkenal kanthi kualitas nedha bengi, penyelidikan penjualan profesional, solusi sing paling apik lan layanan purna jual sing apik lan rega sing tepat. Looking nerusake kanggo kerjo bareng karo pelanggan saka kabeh ndonya.

Waca liyaneKirim Pitakonan
2.4KW Wall Mounted Hight Pressure Washer

2.4KW Wall Mounted Hight Pressure Washer

JNIKA® minangka pabrikan profesional, kita pengin nyedhiyakake mesin cuci tekanan dhuwur 2.4KW sing dipasang ing tembok. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
JNIKA® minangka produsen lan pemasok profesional Mesin Cuci Tekanan Tinggi Listrik ing China. Kualitas dhuwur kita Mesin Cuci Tekanan Tinggi Listrik ora mung digawe ing China lan kita duwe sertifikat CE, nanging uga duwe dhaptar rega. Sugeng rawuh ing pabrik kanggo produk paling anyar lan Garansi 1 Taun.